She Captains logotyp

MOTORBÅTSMANÖVRERING

19 APRIL GÖTEBORG & 26 APRIL STOCKHOLM

***** 26 april är fullbokad *****


Alla tillgängliga platser på motorbåts-manövreringen den 26 april har nu bokats. Anmäl dig på vår reservlista så kontaktar vi dig om vi får ett återbud!

Favorit i repris! Fjolårets motorbåtsmanövrering blev en dundersuccé så det gör vi förstås om! I år är det praktiska övningstillfället kompletterat med en teoretisk utbildning som du själv gör online när det passar dig. Det här är för dig som vill träna manövrering på motorbåt, är sugen på att kanske köpa en daycruiser eller varför inte - gå med i en båtpool?! Eller så vill du damma av dina praktiska och teoretiska kunskaper i en inkluderande och härlig miljö. Inga förkunskaper krävs!!


I samarbete med Skipperi kommer vi kunna erbjuda dig att få chansen att träna med deras båtar under ledning av deras proffsiga instruktörer. Med en massa pepp och glädje ger vi oss ut på Långedrag (GKSS) i Göteborg och  på Riddarfjärden i Stockholm. Kvällarna avslutas med mingel, dryck och tilltugg. Det här vill du inte missa!


Under kvällen kommer vi att öva på båtmanövrering, tilläggning, gå igenom utrustning ombord och visa hur navigering med plotter funkar. Vi kommer att hålla eventet i riktigt skön She Captain anda och du… glöm inte att sätta på dig din She Captain T-shirt, buff eller mössa. Behöver du uppgradera garderoben inför  båtsäsongen, spana in vår webshop.


Den teoretiska onlineutbildningen, som du själv väljer när du vill göra, innefattar ett dryga 20-tal lektioner där du bland annat får lära dig väjningsregler, sjövägsmärken, sjösäkerhet, förtöjning, båthantering, sjökort och nautiska tecken och gott sjömanskap. Ett enkelt och flexibelt sätt att lära dig grunderna på ett enkelt sätt online. Vill du kan du också ta ett prov för att se att du tagit till dig innehållet. Observera att denna teoretiska utbildning inte resulterar i ett officiellt intyg, men det är en väldigt bra start inför vidare teoretiska utbildningar som till exempel förarbevis – eller om du på ett smidigt sätt vill damma av dina teoretiska kunskaper. 


Skipperi, vår samarbetspartner i detta event, är en båtdelningstjänst vars mission är att utveckla enkla och hållbara tjänster som gör båtlivet tillgängligt för alla, men framförallt för kvinnor. Skipperi ger alla en möjlighet till ett båtliv, men utan att äga båt.


Detta är ett helt galet bra erbjudande, så vi hoppas verkligen att så många som möjligt tar chansen att prova Skipperis  båtar!  OBS!!! Det finns ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller!

Du behöver vara medlem i the Club

Alla kvinnor över 18 år kan delta i eventen! Du behöver bara bli medlem i She Captains medlemsklubb the Club.

Förutom exklusiv möjlighet att delta i alla våra olika aktiviteter ger medlemsskapet ger dig fler förmåner, bland annat schyssta medlemspriser i vår webbshop!

Allt du behöver veta

Datum

Onsdagen den 19 april klockan 17-20 i Göteborg.

Torsdagen den 26 april klockan 17-20 i Stockholm.


Plats

GKSS Långedrag  i Göteborg.

Långholmen i Stockholm. Vi ses på parkeringen mellan broarna.


Anmälan

Anmälan som är bindande gör du via CardSkipper, vår digitala medlemsapp för The Club medlemmar. Svep till höger i Cardskipper för att se att din anmälan har mottagits. Detta syns under rubriken ”Biljetter”.


Du godkänner samtidigt att vi får dela dina kontaktuppgifter med Skipperi samt att fotografering och filmning görs på eventet för publicering i våra och Skipperis kanaler. Samtycker du inte till fototillstånd ber vi dig ta kontakt med oss.


Deltagare

Alla kvinnor kan vara med, och du behöver vara medlem i The Club


Kostnad

Pris per person: 995  kronor för både praktiska manöverövningar och tillgång till Skipperi’s teoretiska utbildningsplattform i ett helt år.


Ingen återbetalning sker vid avbokning. Vi är dock tacksamma om du kontaktar oss om du får förhinder, så att vi kan erbjuda en annan She Captain att överta din plats!


HOOYAH!


Har du frågor kan du kontakta oss på competence@shecaptain.se